Vardagens största mysterium

Ett av vardagens största mysterium måste vara hur folk kan vara så kallsinniga, så råa och så elaka att de våldför sig på någon annan och mördar denne. Särskilt hemskt är detta när det gäller oskyldiga barn. Hur kan man sakna spärrar som förhindrar att man skadar en annan person?

Och lite av ett mysterium är det också att slumpen kan avgöra en stor polisutredning. Att en person vid TVÅ "rätta" tillfällen fotograferade en flicka och en bil, endast för att testa sin mobilkamera...

Kommentarer

Anonym sa…
Tyvärr är det inte helt ovanligt med människor som saknar empati och spärrar. Psykopater finns ibland oss i relativt stor mängd skulle jag tro.
Brukar vara emot dödsstraff, men när det gäller barnamördare och om det är 100% säkert att det bevisligen är den personen, så kanske...
Jag tror på slumpen som ödet..det var helt enkelt meningen att han skulle bli avslöjad och stoppad...
Men ibland undrar ju jag hur det jävla ödet egentligen tänker...
Kunde inte ödet stoppa honom innan han mördade den första?

Men jag tror inte på "vendettor"..att de som mördat ska ha dödsstraff...de slipper ju undan då...nej straffet blir nog att sitta inlåst med människor som hatar barnamördare!
Och vara fullt medveten om att man är avskydd av alla...
Stackars sate...stackars barn och föräldrar...syskon..släktingar...
Matilda sa…
Cat >> Det där med dödsstraff är en klurig fråga i sådana här fall. Jag vill (något naivt) tro att dessa personer kan med hjälp av bra fångvård och mycket terapi bli av med denna hemska sida. Dessvärre tycks det finnas de som aldrig slutar med dessa brott och vad gör man med dem?

Stella >> Instämmer, ödet kunde ha ingripit långt innan!