Den hemliga klubben

Ni har säkert hört talas om dem, inte bara en gång eller två. De tycks vara Sveriges hemligaste grupp, men ändå så väl organiserade. De finns överallt. Och de är många! De är aktiva, flitiga och oerhört alerta. Denna organisation går inte att finna i gula sidorna eller via andra söktjänster. Många utger sig för att vara den på internet, flertalet sidor hävdar att det är de som är denna grupp. Men nej, det stämmer inte, denna grupp är så hemlig att det är få förunnat hur man blir medlem. Och ändå har de lyckats infiltrera vår vardag!

Jag talar om intresseklubben. Intresseklubben som alltid noterar. Alltid antecknar. Som alltid är intresserade. Som alltid är med!

Hur blir man medlem!?

(Och är det så att det egentligen är SÄPO som är intresseklubben? Vilken annan organisation vill veta allt om svenska folkets förehavanden?)

Ps. Uppdaterat på Flitigt och finurligt igen!

Kommentarer

Anonym sa…
hahaa ja, hur blir man medlem!?

min lillebror introducerade mig till en annan slags intresseklubb en gång.

om jag skulle berätta för honom om... åh, låt oss säga min underbart fina men oh så eländiga matta som tar typ en halvtimme att dammsuga varje gång jag städar - så slår han sig för ögat och skriker: -"AJ! intressepilen träffade mig i ögat".

*har har*
Anonym sa…
Haha!

(ursäkta en kort och meningslös kommentar. Men inlägget framkallade just den känslan, haha!)
Sarisen sa…
Mina "kompisar" är med i den klubben tror jag. Det var därför jag började blogga. Jag vill inte att de skall rota i mina affärer ;).
Ibland försöker jag låtsas att gå med, genom att "anteckna" mina egna utläggningar, men det verkar inte räknas.
Kanske måste man kunna maskera sitt intresse för småsaker genom att vara totalt blasé och likgiltig inför dem, eller så helt enkelt måste man bli träffad av "intressepilen" :)
Du som är så klurig hittar nog den till slut...jag är också väldigt nyfiken på vad svenska folket har för sig (därför läser jag bloggar bl.a.)
så hittar du hur man blir medlem så kan du väl avslöja det?
Matilda sa…
Nfavm >> Denna intresseklubb verkar ha uppfunnit både intressepilar och intressesmurfar... Hm... mystiken tätnar! ;)

Linn >> :)

Sarisen >> Ja det verkar vara väldigt höga inträdeskrav!

Stella >> Absoult avslöjar jag om jag kommer på hur man blir medlem! (fast då kanske jag blir utesluten och de ändrar reglerna...hmmm)