Julklappstrött

Gick en kort julklappsinköpsrunda idag. Jag tror det tog en timme eller två, men oj vad trött jag blev! Nej, nu sätter jag punkt, inga fler julklappar kommer jag inhandla, nu är det nog. Jag förstår verkligen inte hur folk klarar av att köpa klappar ända in på julafton. Inte heller var de får pengar ifrån till att göra så.

Jag vet att jag är knäpp, men jag tycker det är roligare att vara färdig med inköpen innan andra ens hunnit påbörja sin önskelista (vilket gör att folk oftast får saker de inte visste att de önskade sig men blir glada för ändå).

Hur ser er julklappsinhandlingsstrategi ut?


***

Årets julkalender (tv/radio) blev dock inhandlad! Tv-delen pryds av Anders, Måns och Sandra Huldt. Jag antar att det är ett mycket sent uppror mot föräldrarna för att jag aldrig fick en sådan när jag var liten.

Dagens uppladdning är återigen en härlig "musikvideo", denna gången från Anders och Måns säsong två. Återigen har Anders lite svårt att hålla minen när Måns brister ut i sång. För er som undrar vilken nöjespark den är inspelad på kan jag avslöja att det är i Folkets Park i Malmö. Känsliga läsare varnas för lite naken hud...


Kommentarer

Anonym sa…
Min julklappsstrategi går ut på att jag spenderar så lite pengar som möjligt. Makaronihalsbanden ligger fortfarande högt på listan över vad familjen kan förvänta sig i paketen under granen.
Hilda sa…
Förra året var jag ute i november och klar med allt till första advent. dessvärre saknade jag att irra runt i affärerna i sista minuten så i år ska jag sticka ut dagarna innan. Jo jag vet, det låter helt galet. :O
Fru Tattoo sa…
Jag vill också handla julklapparna klart så tidigt som möjligt. Jag köper också mycket böcker och det gör jag ju på nätet. I min familj så drar vi lott om vilken vuxen som man ska köpa till. Det är bra för då behöver jag bara köpa ett paket och lägga ner lite mer tid för att hitta en bra personlig julklapp. Sen på julafton får man gissa vem som köpt paketet till mig.
AnnCharlott sa…
Varje år har jag som god förutsättning att:
1, vara ute i god tid med julklappsuppköpen
2, (som är beroende på att punkt 1 fullföljs) köpa väl genomtänkta julklappar
Men... detta händer aldrig. Samma visa varje år. Hysteriskt stressande och oövertänkt julklappshandlingen sista veckan.
Matilda sa…
Karin >> Makaronhalsband ska inte underskattas!

Hilda >> Ja, det låter fullkomligt galet! :)

Fru Tattoo >> Jag gillar er tradition med lottdragning och endast en present till vuxna! Det är en kanonidé!

AnnCharlott >> Men hur kommer det sig? Julen kommer ju inte direkt som en överraskning...
Hoppas att det går bättre för dig iår :)
Jag är ju nybliven singla o en fattig sådan o det har ALLA förståelse för så de blir nån liten symbolisk grej till alla! Som ett ärvt smycke till någon annan släkting eller en bok jag läst o älskar till någon jag veeet skulle älska den lika mycket....jo...o så har jag lite silver o en del små målningar...så jag tänker frivilligt med glatt järrta SLIPPA all hysteri! Åhhhh så skönt!
Anonym sa…
Jag vill helst vara klar med inköpen senast i början av november.
Så det var jag, tidigare t o m.
Döm om min irritation när familjemedlemmar som jag handlat Unicef-julklappar till, härom dagen bestämmer att vi alla ska köpa ett antal lotter och lägga i en stor skål och dra. Alltså inga julklappar alls.
De får snällt acceptera de klappar jag var klar med redan i oktober.
Anonym sa…
Var i Globen igår och sålde katthemskalendrar och måste säga att jag var helt slut i huvudet av alla nänniskor som var helt hysteriska. Och ett definitivt överskott av barn var det med...

De klapparna jag köper blir från katthemmet för då vet jag att de går raka vägen till kissarna som änu inte har något hem...
Matilda sa…
Stella >> Stackars dig... men å andra sidan har du en bra anledning att inte behöva jäkta :)

Cat >> Men de kan ju inte ändra reglerna hur som helst! ;)

Maria >> Du är så engagerad, kul att höra! :)