Dagens mysterium

Dagens mysterium: Varför får jag sms om erbjudande på gym i Stockholm och Uppsala? Jag bor inte någon av dessa städerna och jag skulle inte frivilligt bli medlem på ett gym. Är det någon som tycker jag är så otränad att det är dags att jag sätter igång? Har jag registrerat mitt nummer någonstans som sedan delat ut det lite som de behagade? Eller får alla sådana sms?

Dagens idioti: På tal om träning, fick för mig att jag skulle bevisa för mig själv att jag klarar av att göra armhävningar (får alltid pikar om att jag är så svag). Skulle jag inte ha gjort, det var säkert tio år sedan sist och det gick inte alls särskilt bra. Så nu har jag ont i axeln/skuldran. Den som sa man blev frisk av träning måste ha pratat goja. Bah...

Kommentarer

karro sa…
det är det jag alltid säger: sport är farligt! ;-)

tack för din fina kommentar, jag hoppas det blir bättre snart.
cat sa…
Nej sådana sms har jag aldrig fått och måtte jag inte få det.
Är övertygad om att gym måste vara Hell on earth!
aldrig tvinga sig till nått man/kvinna inte är skapt för...bara vara som man/kvinna ÄR...då mår kvinna/man bra...this I know for sure!
fredrik sa…
man måste ju mjukstarta! börja med en armhävning och arbeta dig uppåt. inte 50 första dan.
Matilda sa…
Karro >> Visst är det farligt!

Cat >> Exakt min inställning! Jag begriper inte alla dessa gym med stora panoramafönster där folk står och springer på löpband medan passerande kan titta på dem som om det vore på zoo.

Stella >> Det ligger något i det. :)

Fredrik >> Jo jag tyckte ju 10 var att mjukstarta *host*