För många kokböcker att hålla reda på
Låt gå för att det finns på tok för många kokböcker på marknaden idag och att de flesta tycks handla om samma saker. Men när texterna är identiska börjar man ju undra vad förlagen håller på med när de inte dubbelkollar utan endast hiver ut en massa kokböcker på löpande band. Jag vet inte vad jag ska tro om författarens ursäkt. Själv är jag väldigt noga med att anteckna källor på mina anteckningslappar och jag brukar inte heller kopiera större delen av någon annans verk som minnesanteckningar, jag skaffar boken istället. Nåväl, det kan mycket väl vara så att hon inte gjort det med flit utan att det faktiskt beror på psykisk överansträngning.
Har läst någonstans att det släpps ungefär en ny kokbok om dagen här i Sverige. Jag köper inte ens en om året. Det kanske är dags för förlagen att fundera på om man verkligen behöver 1000 stycken kokböcker om italiensk matlagning på marknaden.
Har läst någonstans att det släpps ungefär en ny kokbok om dagen här i Sverige. Jag köper inte ens en om året. Det kanske är dags för förlagen att fundera på om man verkligen behöver 1000 stycken kokböcker om italiensk matlagning på marknaden.
Kommentarer
Snyggt gjort!
Vad snygg din blogg har blivit!
Kram
Karro >> Tack :D
AnnCharlott >> Instämmer, variation är bra, men det här är ju nästan in absurdum.
Karin >> Tack :D
Maria >> Låter som min receptsamling det... :)
Ooh, kokböcker är; Ofta inspirerande, ofta snygga som sjutton! Men ack så; överskattade och "trendkänsliga"... Mina bästa kokböcker är de jag fick i gymnasiet (livsmedelsteknisk, 2 årig restaurangskola).
I dem finns enkla teckningar och jag kan, bland mycket annat, läsa hur jag gör sky o buljong på slaktben, bearnaise och hollandaise, samt chokladmousse för ca 50 pers :OP
/Sarisen