Mot nya äventyr!


Det har varit en avkopplande helg på flera vis. En välförtjänt avkoppling.

Tre plåtar kanelbullar (de är betydligt godare än vad de ser ut att vara på bild, jag har lite svårigheter med att få dem så tunna och ändå stora på samma gång). Och fem hyrfilmer, har dock fyra kvar att se. Jag rekommenderar verkligen Små skandaler (Easy Virtue). En härlig brittisk komedi med underfundig humor, å andra sidan med både Colin Firth och Kris Marshall i rollistan så hade allt annat varit en besvikelse. Jessica Biel gör också en bra insats, när man väl lyckats stänga bort det intryck man fått av henne från 7th Heaven (amerikansk familjemoralserie som är farligt beroendeframkallande, skådespelarna är oftast urusla och lösningarna på alla livskriser och familjeproblem är oftast hissnande).

Nåväl, bull- och filmkalaset grundar sig givetvis i något. Har nämligen äntligen fått tag i en lägenhet! Ett kontrakt är påskrivet och ett annat är uppsagt. Det känns väldigt stort eftersom det handlar om en bostadsrätt. Egentligen är jag 100% för allmännyttan (dock inte lika entusiastisk över deras underhållsarbete) men för att få en trevlig tvåa i ett lugnt område utan för stor hyra hade jag behövt några år till i bostadskön plus en mer stabil inkomst än studielån...

Om lite mer än en månad blir det flytt. Hittills har jag rensat ut en stor pappkass med böcker och packat en låda med gamla fotoalbum. Med den här farten är jag färdig i .... jul.


Om någon vet var man finner Tudor-inspirerade tapeter så hojta gärna till.

Trevlig söndagskväll på er alla! :)

Kommentarer

Maddis sa…
Grattis till lägenheten!
Kram!
cat sa…
Grattis till att du fått tag på en lägenhet!
Bullarna ser visst goda ut:)
AnnCharlott sa…
Grattis till lägenheten. En gång i tiden trodde jag också att jag aldrig skulle flytta till bostadsrätt, men nu har jag bott i flera olika sådana i många år och har aldrig ångrat mig.
karro sa…
Åh, vad kul, grattis till lägenheten!
Karin sa…
Stort grattis!
Bjuder du in alla läsare på bullar när flytten är klar då? =)
Matilda sa…
Medelene >> Tackar

Cat >> Tack. De var farligt goda vill jag lova!

AnnCharlott >> Tack tack. Jag antar att man vänjer sig vid tanken...

Karro >> Just nu är det inte så kul med besiktning och dylikt, men det kommer bli riktigt skönt när jag fått måla om och sätta tapeter som jag själv vill för första gången någonsin!

Karin >> Absolut! Fast jag tror jag smäller till med tårta faktisk!