5 anledningar till att ha morgontidning

För många är det ett mysterium att det finns folk som prenumererar på morgontidningar. Dessutom på tidningar som har sitt huvudsäte långt ifrån egna hemorten.

Jag kan ge fem anledningar. HÄR. HÄR. HÄR. HÄR. Och HÄR.

Jag har sagt det tidigare; att få läsa Maciej Zarembas artiklar i pappersformat på morgonen betalar jag gärna för! Tyvärr skriver han inte så ofta, men när han gör det så är det högst aktuella och genomarbetade reportageserier. Den senaste handlar om vuxenmobbning på arbetsplatser och det obefintliga rättsskydd som finns för de drabbade. Det är skolgården all-over-again.

Kommentarer

cat sa…
Jag känner att jag aldrig har tid att läsa papperstidningen, men några finns på jobbet så vill jag kan jag titta i dem där.
Matilda sa…
Cat >> Du är lyckligt lottad du, du kan välja att läsa det mesta på ditt jobb :D
Jag har lite mani över att läsa morgontidningen. Går till och med upp extra tidigt för att kunna göra det i lugn och ro utan att behöva stressa. Det är en sorts sakta uppvaknande, lite som Kelloggs-människan som var på reklamen för några år sedan.
cat sa…
Jag är ju ingen morgonmänniska så för mig gäller det att rulla ur sängen, äta frukost, slänga på mig kläder och ge mig av till jobbet. Helst på under 30 min så att jag kan sova så länge som möjligt :)
Anja sa…
Håller verkligen med! Har haft DN i ett antal år nu och periodvis har jag växlat mellan mina läsvanor. Just nu läser jag tidningen på kvällen, innan jag somnar. Vet inte varför, men det är lite bra känsla att läsa en tidning av denna kaliber, i synnerhet när sådana som Maciej Zaremba skriver.

Förresten, jättefin blogg. Har inte hunnit kolla så mycket än, men från en etnolog till en annan: bra skrivet! =)
Matilda sa…
Anja >> Kvällslektyr är ju aldrig fel :)
Tackar tackar, ska kolla in din blogg med!