Frustration

För mig är det största mysteriet just nu ifall mitt kök någonsin kommer bli färdigställt. Det visade sig gå bra att beställa kompletterande dörrar till skafferiet jag tänkt köpa. Men när det gällde sockel och täckskiva blev det genast betydligt svårare. Nu är alternativen att antingen byta ut alla luckor i köket eller strunta i att det finns någon nyansskillnad när det gäller sockelkulör. Det senare alternativet hade skyndat på processen och givit mig ett funkitionsdugligt kök (men med tydliga spår av en viss mäklares favorituttryck "hemmafix").

Den spontana känslan som infinner sig är att vilja riva ut allt i köket. Men det finns det varken tid eller pengar till.

Vad har jag gett mig in i?

Kommentarer

AnnCharlott sa…
Eller varför inte hammafixa vidare och måla om allt i någon trevlig kulör ... :-)
cat sa…
Hoppas det löser sig. Kanske kan AnnCharlotts tips vara något.
Matilda sa…
AnnCharlott >> Jodå det blir lite hemmafix tillsvidare. Sockeln blir någon nyans annorlunda och täckskivan får gå i metall istället. Antingen blir det okej eller så ser det ut som en cirkus ;)

Cat >> Jodå, det löste sig, behövde bara ventilera lite grann
gammal mamma sa…
Välkommen till vuxenvärlden med alla beslut och allt ansvar. ;-)

Och det blir säkert bra när det blir klart...
Anja sa…
Fy fasiken, får panik bara av att tänka tanken. Jag vill gärna att det ska gå snabbt och smidigt, annars ger jag upp halvvägs, så jag ska göra en note to self:renovera aldrig köket. Ever!

Men det blir ju snyggt till slut så lycka till! Jag håller tummarna!
Matilda sa…
Gammal mamma >> mmm förhoppningsvis. Men nu kommer köksdelarna på torsdag i alla fall

Anja >> Grejen är att jag egentligen inte renoverar köket. Jag vill ha ett skafferi och inte bara lådor. Men eftersom serien de andra luckorna är i har utgått blev det hela lite problematiskt. Och då har jag inte ens pratat om mitt bekymmer att hitta en snygg skänk/vitrinskåp att ha proslinet i....
Hanna sa…
Det låter jobbigt, lite som en mardröm.
Anonym sa…
Hr du tittat för mycket på Ernst ;-)

Ja, börjar man fixa så ser man bara sak efter sak som också bör fixas. Men å andra sidan är det kul att pyssla med det egna hemmet så man får sitt paradis även om det tar tid.

Men snart blir det London för din del :-)
Matilda sa…
Hanna >> Det blev ännu värre vid monteringen...

Maria >> Faktiskt inte! Har nog aldrig tittat på honom. Men det är skönt att ha fått gjort allt innan man ska åka iväg för då kommer man hem till något som är färdigt!