Taste of Christmas

Blev bjuden på matmässan Taste of Christmas på det stora mässcentrat Excel ute i Docklands. Tydligen hade de auditions till Britain's got Talent på samma ställe så vi funderade lite på om vi hade någon talang att visa upp. Tyvärr missade vi Jamie Oliver som öppnade hela mässan på fredagen, men det fanns gått om andra kockar och montrar som bjöd på smakprover. Det var trångt emellanåt, för det är inte klokt hur folk beter sig när det ges möjlighet till gratisprover!

Excel London.
Gary Rhodes tillagade bread and butter pudding, som består i princip av bröd och smör. Och lite krydda och russin samt custard. Vi fick dessvärre inte möjlighet att smaka då publiken bokstavligen rusade fram för att roffa åt sig en sked full med pudding.
Frank Raymond tillagade en tre-rätters-middag bestående av ankterrin, havsabborre på sten och vit chokladmousse med apelsin.

Kommentarer

Hanna sa…
Gratis är alltid gott. Åååh, Jamie Oliver!

Jag tycker det är kul med instruktionerna man får på gratisställen. Var och provade grejer på ett müsliställe (?) i Australien för några år sedan. En dryg kille förklarade hur man med hjälp av en pincett plockade upp endast en smakbit per burk. Sen undrade han om jag behövde höra instruktionen igen eftersom jag var blond.
AnnCharlott sa…
Jag kan inte påstå att bread and butter pudding låter så där himla gott, direkt ...
Matilda sa…
Hanna >> Äta müsli med pincett? Och endast en bit? Den killen måste ha älskat sitt jobb...

AnnCharlott >> Har endast testat en gång, och då kall. Lite väl mäktig och smörig, även för mig!