Återbesök

Jag är på en minisemester och hälsar på vänner i London. Staden är sig precis lik men har samtidigt tappat lite av sin tjusning i mina ögon. Jag tror inte att jag skulle kunna flytta tillbaka till trångt och dyrt boende, till mögliga toaletttak och ständigt svarta näsborrar. Jag gillar fortfarande London väldigt mycket och jag saknar vänner och rikt kulturliv men Sverige duger fint för mig just nu (bostadsproblem till trots).

Fast den här slags reklamen ser man sällan hemma. Kanske innehåller den för många blandade och lite motstridiga budskap för svenskt regelverk. Vad tolkar ni in i bilden?

Kommentarer

Hanna sa…
Ha, ja nej den är kanske lite för mycket för känsliga tittare. Vet inte riktigt hur bikinin och päronet hänger ihop. Det känns ju inte solklart utan snarare skumt.
cat sa…
Jag blir inte stött i alla fall :)
Pernilla sa…
Underbara London! Men ständigt svarta näsborrar saknar inte jag heller sen mina månader jag bodde i London.
Matilda sa…
Hanna >> Precis, det känns som att det finns ett dolt budskap - så länge du äter hälsosamt får du ha vilka former du vill. Men äter du godis - då....!

Cat >> Så bra :)

Pernilla >> London är underbart, i lagom portioner, har jag kommit fram till :) Det är nog bäst för hälsan på det viset också.