De ä bar å åk

Nja, det återstår att se. Men utrustningen är i alla fall införskaffad. Ett steg på vägen alltså.

Ett förtydligande för de som undgått det: jag har alltså aldrig stått på ett par skidor i hela mitt liv. Jag misstänker att det kan bli ganska humoristiskt. För eventuella åskådare alltså.

Kommentarer

Wihoo! Jag kan inte för mitt liv förstå tjusningen med längdåkning. Det var min absoluta hatsport i skolan och givetvis tvingades vi att åka. Vareviga gympalektion på vintern. Brr! Men jag vet att vallningen är A och O i längdåkning. Om du inte vallat rätt för vädret så kan det bli rätt jobbigt.

Lycka till :)
Det ska vara en första gång för allt. :) Lycka till med skidåkandet!
Matilda sa…
Linda >> Jo jag har förstått att vallandet har någon viktig funktion. De är valade och klara för första användningen, med bland annat vall-tejp. Jag antar att jag kommer förstå när jag väl kommer ut i snön. Just nu håller jag fortfarande på att komma över den ovana känslan att äga ett par skidor ;)

Tidstjuven >> Absolut! Tack :)
kul matilda:) antar att det är lite mer snö där uppe nu!
cat sa…
Oj det låter som att du kan stå för en hel del komik då ;-) Kanske kan någon filma dig och så får vi se ett smakprov. :-)
Matilda sa…
Walkingthecamera >> Lite snö har det kommit, men det är tydligen inte tillräckligt enligt experterna.

Cat >> Haha, ja det kanske jag skulle ta och göra! Det kanske blir som Magnus Härenstams sketch? "De ä bar å åk - i helvete heller!"