Anders och Måns om dansband utan dansband

Dagens tips: Anders och Måns gästar Kalle Lind i podden Snedtänkt med Kalle Lind. De talar om dansbandsmusik, men får inte lov att lyssna på dansbandsmusik (däremot sjunger de lite). Programmet tar givetvis sin utgångspunkt från hållpunkten "Kvart-i-två-dansen" från radioprogrammet Så funkar det. Rolig lyssning, så klart. Särskilt när man som jag redigerar text.

Kommentarer

cat sa…
Hm dansbandssnack står jag gärna över :-)
Hannes sa…
Jag blev helt överlycklig tidigare idag när jag hittade det avsnittet, hade lektion så jag kunde inte lyssna direkt vilket var väldigt frustrerande! Men jag lyssnade på väg hem från skolan och tog en liten extrapromenad i det fina vädret, det var ren njutning för själen. Anders och Måns har på riktig väckt en fascination och genuin kärlek för dessa märkliga dansbandslåtar hos mig och det är så roligt att det kommer en aktuell "avhandling" i ämnet med just dem, de verkade så entusiastiska att få prata om det och det gör det så roligt att lyssna på!

Jag fick efter många månaders letande tag på Kvart-i-2-dansen CD:n i oktober och hade chansen att träffa Anders och få den signerad i samma veva, han verkade tycka det var jätteroligt att få signera den och han berättade lite bakgrundsfakta osv, det var riktigt trevligt!

Jag har försökt dela min glädje över detta med min omgivning men känner inte att det når fram riktigt, de verkar inte riktigt se hur jag kan vara så förtjust i detta... så jag spiller min glädje här istället! :D
Matilda sa…
Cat >> Oavsett vad man tycker om dansband så är podden rolig att lyssna på.

Hannes >> Skönt när andra delar samma humor och intresse!
Den skivan är inte lätt att få tag i, men jag har en som är mycket välspelad (då ska det poängteras att jag inte är en dansbandsdiggare i normalfallet). Kul att få den signerad! Passade du på och berätta om dina illustrationer?
Efter jag läste din kommentar i morse hittade jag lite gamla Så funkar det-kassettband (jo... en spelade visst in några avsnitt). Kommer kanske ett blogginlägg om dessa så småningom...
Hannes sa…
Matilda: Jag svarade på din kommentar (och mer därtill) i ett mejl! :D

Har du btw sett att det började en ny säsong med "Fiska med Anders" på Barnkanalen idag? Avsnitten är en halvtimme långa nu!