Med siktet in i 2022

Liksom för ett år sedan känns det lite svårt att våga ha för stora drömmar inför 2022. Jag hoppas att vi får hålla oss friska och få ett färdigt badrum. Få bibehålla läslusten och göra små utflykter i närområdet. Åka på rundresa i Skåne, hälsa på i sambons brors stuga, kanske hitta en ny soffa och definitivt sätta upp gardinstänger och tavlor på väggarna. Att komma igång och träna/cykla mer igen, förhoppningsvis få cykla dressin igen och laga fler spännande äldre recept. I en önskevärld blir årets konferenser inte digitala utan på plats.

Mer konkret behöver jag ta tag i att lägga en "karriärplan", eller i alla fall identifiera mina egna förhoppningar om vad jag vill göra i framtiden. Börja söka jobb. Få artiklar färdigskrivna och publicerade. Söka forskningsmedel och hålla tummarna.

Att nästa nyårsafton kunna fira med vänner utan att behöva fundera över hur många kontakter de träffat på sistone och beräkna smittorisk. Att spela Carcassonne på flera spelare. Ha middagsbjudningar. Få mer ordning i hemmaförrådet och avveckla extraförrådet. Tänka mindre på jobbet på min fritid. Åka på japanskt spa. Äta gott. Dricka te. Skratta.

Kommentarer