AI mysteriebloggar: Del 4

Jag har i några inlägg låtit ChatGPT få skriva några vardagsmysterier åt mig, med lite varierande resultat. Jag har förvisso använt gratisversionen men det framgår ganska tydligt att roboten saknar fingertoppskänsla och etnologiska kompetenser för att skriva ett riktigt intressant inlägg. Så i stället tänkte jag att den kanske kunde ge mig en summering av denna blogg, lite som en historieskrivning. Men tydligen har den lite begränsade förmågor.

Instruktioner: Vad kan du berätta om bloggen "Vardagens mysterium - en deckargåta?"

Svaret:

Tyvärr kan jag som AI inte hämta exakta detaljer om specifika bloggar eftersom min tillgång till information är baserad på allmän kunskap fram till september 2021. Därför har jag ingen information om den specifika bloggen "Vardagens mysterium - en deckargåta" eller dess innehåll.

Men generellt sett kan en blogg med den titeln förväntas fokusera på att utforska och presentera olika mysterier och gåtor som uppstår i vardagen. Det kan inkludera allt från små och triviala mysterier till mer komplexa och intressanta berättelser. Bloggen kan erbjuda spännande innehåll där författaren delar egna observationer, teorier och tankar om vardagliga mysterier, och kanske också involvera läsarna genom att uppmuntra dem att dela sina egna erfarenheter och tankar.

Om bloggen "Vardagens mysterium - en deckargåta" faktiskt existerar och har publicerat innehåll, kan jag inte verifiera det eftersom min information är begränsad till vad som fanns tillgängligt fram till september 2021. För att få mer exakt information om denna specifika blogg rekommenderar jag att du utför en sökning på internet eller kontaktar bloggens ägare direkt.

Här blev jag lite förnärmad. Ifrågasätter AI denna bloggs existens!?

Instruktioner: Fast bloggen har ju funnits sedan 2006 och skrivit över 2000 inlägg. Visst kan du berätta lite grann om den?

Nytt svar:

Jag ber om ursäkt för eventuell förvirring. Som en AI-modell har jag ingen faktisk information om specifika bloggar efter min kunskapsavskärning i september 2021. Det innebär att jag inte kan ge exakta detaljer om bloggen "Vardagens mysterium - en deckargåta" eller dess innehåll.

Som en generell beskrivning kan en blogg med fokus på vardagsmysterier och deckargåtor erbjuda en spännande och underhållande läsupplevelse. Genom att undersöka och presentera olika vardagliga mysterier kan författaren bjuda in läsarna till att delta i lösningsprocessen genom att diskutera teorier, analysera ledtrådar och utforska olika aspekter av gåtorna.

Dessa typer av bloggar kan också innehålla berättelser om personliga upplevelser med vardagsmysterier, recensioner av mysterieböcker eller filmer, tips om hur man kan utveckla sin detektiviska tankegång och kanske till och med interaktion med läsarna genom att bjuda in dem att skicka in sina egna mysterier att lösa.

Vänligen notera att den informationen jag har delgivits är allmänt hållen och inte specifik för någon viss blogg. För att få mer exakt information om bloggen "Vardagens mysterium - en deckargåta" rekommenderar jag att du söker efter bloggen online eller kontaktar dess ägare direkt.

Jaja, det var väl värt ett försök men bloggar verkar inte riktigt vara AI:s specialområde.

Kommentarer

Hrm, det var ju väldigt dåligt. Dessutom tycker jag det är konstigt att den inte har fått någon ny data på två år. eller tolkar jag fel?
Matilda sa…
Anna >> Jag tror att de tränat AI:n på material fram till 2021. Det är möjligt att betalversionen (som ska vara mer avancerad) har mer nytt material att jobba på. Men ja, man undrar ju...