2011 - Året då studentlivet kom till ända

Precis som ifjol verkar det som att dagen innan nyårsafton är dagen alla undrar hur man får en mango att mogna snabbare. Kanske är det populärt med mango-sorbet till tolvsslaget. Men mellan mango-topparna i statistiken så har det hänt lite grann.

Januari - mars: Andra terminen vid UCL, London. Irland. Fyra födelsedagskalas på samma vecka.

April - maj: Uppsatsskrivande och salsenta. Högsommarvärme i april. Volonärarbete. Skottland, hembesök i Sverige.

Juni - september: Fältarbete och uppsatsskrivande om kylskåp. Kusinbröllop. Northumberland, Skottland, Birmingham och hembesök i Sverige. Last Night of the Proms och sorgliga förväl.

Oktober - december: Praktik, jobbansökningar, doktorandintervju, arbetslöshet, osäker timanställning. Familjeträff i London. Hembesök i Sverige, Portsmouth, Oxford, Bath och Wales. Första julen utan familjen.

Bladen i 2012 års kalender är fortfarande blanka. Allt kan hända. Jag saknar redan studentlivet men försöker hålla en positiv inställning till att jag kan börja betala av CSN-lånet inom kort.

Kommentarer

Hanna sa…
Studentlivet är speciellt. Antingen gillar man det eller så gör man det inte. Många av mina vänner sa att när jag väl slutade uni skulle jag aldrig mer vilja tillbaka. De hade fel. Någon ska ju vilja tillbaka också. Annars blir det ingen tillväxt. Önskar dig ett fint 2012. Blanka blad är till för att fyllas.
Matilda sa…
Hanna >> Precis! Vi behöver evighets-studenter som för traditionerna vidare och utvecklar ämnet så att det blir samtidsrelevant!
Gott nytt på dig med :)